Technické služby Ostrava - Jih > Ochrana osobních údajů - Povinně zveřejňované informace

Ochrana osobních údajů - Povinně zveřejňované informace

Technické služby Ostrava - Jih, příspěvková organizace, jakožto správce osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“), tímto v souladu s ust. § 18 odst. 2 zákona o ochraně osobních údajů upozorňuje své klienty, zaměstnance, uchazeče o zaměstnání, smluvní partnery, praktikanty, tazatele, jakož i ostatní veřejnost na skutečnost, že osobní, popř. citlivé údaje těchto osob nezbytné pro řádné uplatnění jejich práv a povinností vůči Technickým službám Ostrava - Jih vyplývajících ze zvláštního právního předpisu či smluvního vztahu budou v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů zpracovány a po nezbytně nutnou dobu uchovávány. Žádné osobní, popř. citlivé údaje týkající se konkrétní osoby nebudou bez jejího předchozího písemného souhlasu zpřístupněny žádným příjemcům.

 

Informace o zpracování osobních údajů



 

Projekt: Podpora alternativních způsobů dopravy

V rámci výzvy NPŽP 11/2019 – Podpora alternativních způsobů dopravy programu životního prostředí a na základě Rozhodnutí č. 1191100082 o poskytnutí finančních prostředků ze Státního fondu životního prostředí ČR byla, Technickým službám Ostrava – Jih, příspěvkové organizaci schválena finanční podpora formou dotace.

Termín realizace: 1. 9. 2020 – 10. 12. 2021

Výše dotace: max. 500 000,- Kč

Předmětem projektu je pořízení 1 ks vozidla s pohonem elektro kategorie N1. Nově pořízené vozidlo bude složit ke sběru odpadu, údržbě veřejné zeleně a správě městského mobiliáře.

   

 

 

„Tento projekt je spolufinancován Státním fondem životního prostředí ČR na základě  rozhodnutí ministra životního prostředí"

            www.mzp.cz,  www.sfzp.cz  

 

© 2016 - 2022 Technické služby Ostrava - Jih

Chyba serveru

Chyba serveru

Omlouváme se! Na serveru se vyskytla interní chyba, proto nemohl být Váš požadavek dokončen. Upozornění na chybu bylo odesláno administrátorovi.

Prosím opakujte Vaší akci později nebo se vraťte na úvodní stranu.

error 500